ЗА НАС

Мисијата на единственото машко списание во Северна Македонија, Машки Магазин, е да ги постави темелите на концептот за дефинирање на стандардите и интересите на модерниот маж.

Овој потфат за креирање и продуцирање на првиот магазин наменет за мажи се тежнеењата и настојувањата за подигање на квалитетот на животниот стил на македонскиот маж, промоцијата на инспиративни машки ликови кои се вистински примери, инспирација и мотивација, синоними на статусот современ џентлмен.

На страниците на магазинот досега беа застапени личности од светот на уметноста, културата, бизнисот, дипломатијата, спортот, модата… кои со своето присуство дадоа поддршка и доверба во иднината и развојот на Машки Магазин.

Медиумите на оваа редакција со својата работа промовираат една урбана култура на живеење.

Машки Магазин

(TM) заштитена трговска марка