Victoria Beckham и Reebok имаат воспоставено соработка уште од 2018 година. Оваа соработка во 2020 година прерасна во дизајн на патики инспирирани од кошаркарскиот стил во 80-тите и 90-тите…или Dual Court Mid II. Овие патики се мешавина на високи, old-school, атлетски дизајн и Бекамовата склоност кон луксузни материјали. Dual Court Mid II доаѓаат во пет бои White, Black/White, Acid Blue, Beige Stone и Siver Metallic.