Сите сакаат одлична линија и изглед на холивудски актер, но некои едноставно немаат време да го вклучат тренингот во нивната секојдневна рутина. Доброто изгледа бара многу жртви, но и многу време, а тоа е можеби најголемиот проблем.

Затоа решивме да ви претставиме тренинг кој можете да го правите дома и кој ќе ви покаже резултати за само 4 недели.

Овој тренинг се состои од следните вежби: Издржливост во склекови, склекови, чучњеви, стомачни, вежби со лекови за гради, вежби за стомачни и бутини.

Доколку немате време за теретана и посериозни тренинзи, тогаш овие вежби ќе ви значат многу… Еве како треба да изгледа вашиот 4-неделен тренинг:

1 НЕДЕЛА
Секој ден правите:

Издржливост на склекови од 2 минути

1 минута склекови

Вежби за стомачни и бутови 1 минута

Стомачни 1 минута

Вежбајте со лекарот 1 минута

Издржливост на склекови од 2 минути

Направете пауза од 10 секунди после секоја вежба.

2. НЕДЕЛА
Секој ден правите:

Издржливост во склек од 3 минути

3-минутни склекови

Вежби за стомачни и бутови 3 минути

Стомачни 3 минути

Вежбајте со лекарот 3 минути

Направете пауза од 15 секунди после секоја вежба.

3. НЕДЕЛА
Повторете го тренингот од првата недела.

4. НЕДЕЛА
Повторете го тренингот од втората недела.