Есента со себе носи нов тренд кога е во прашање разубавувањето. Можеби и не е толку нов, ако земеме предвид дека Travolta и нему слични, беа големи љубители на истиот во нивните златни денови, но време е да признаеме дека гелот се враќа полека, но сигурно. Дали ќе го прифатите или не, оставаме на вас. Единствена препорака е, користете внимателно. 

Во продолжение, инспирирајте се…