Новата колекција обувки на TOMS во ограничено издание е инспирирана од Star Wars- The Rise of Skywalker. Инспирирани од сите ваши омилени ликови, обувките им оддаваат почит на сите од Лук Скајвокер до Дарт Вејдер. Опишани од TOMS како богати со детали и изобилство од удобност, колекцијата опфаќа обувки со различен опсег, од високи патики до ниски удобни обувки па дури и обувки за деца.