Бангкок доби интересно кино. Соработка помеѓу SF Cinema и познатиот бренд за луксузни постелнини и душеци Omazz ја обединува удобност и забава на најрелаксирачки начини и го создадоа The Bed Cinema.

Но зошто би оделе во кино за да гледате филм во кревет, нели тоа можете и дома да го правите? Помислете вака: креветот е со Omazz душек, постелнината исто така е луксузна и е од истиот бренд, плус и се менува по секоја посета, филмовите кои ги гледате се блокбастери и ги гледате на дигитално 4K кино со Dolby Digital Surround 7.1 озвучување.

Различно нели? Изборот на кревети исто така е на располагање и тоа Queen или King. Тука имате на располагање влечки, масичка на која има приклучоци за вашиот телефон, лампа, разни видови на перници, ќебиња. The Bed Cinema нуди кревети кои се подесуваат поради Omazz Adjusto технологијата, па така доколку сакате дополнителна удобност тогаш ќе ја добиете.