Јапонската компанија за производство на играчки за возрасни Tenga започна со акцијата „giri choco“. Оваа акција претставува три вкусови на чоколадо спакувани во форма на чашки за мастурбација. Од вкусовите познати се: Crunchy Sicilian Lemon, Crunchy Strawberry и Crunchy Dark Chocolate. Како дополнување на ова издание и Денот на вљубените Tenga им нуди можност на обожавателите да освојат чоколадна верзија на својот неславен „ракав“ од 4 kg Tenga Workout Gear.