Актерот Дејвид Харбор живее во својот стан во Њујорк. Станува збор за класичен стан во стилот на високолуксузните домови на Менхетен. Овој неговиот е реконструиран онака да претставува совршен микс помеѓу модерното и old-school. Харбор вели дека му биле потребни 3 години да го најде станот од соништата и дека сега конечно го живее својот сон.