Без сомнение можеме да кажеме дека возилата на Tesla постојано се менуваат. Ова значи дека нејзините возила континуирано се прилагодуваат кога станува збор за промени во хардвер, софтвер или некоја друга технологија. Teslatunity го споредува првиот модел на Tesla Model 3, со најновиот модел кој всушност е само седум месеци помлад. Погледнете го видеото.