Шармот на седата коса кај мажите

Многумина се плашат од по некое бело влакно кое ја наговестува староста. Но, кога се во прашање мажите, седата коса е исклучително шармантна појава, ако знаете како да ја носите. Во прилог, ви ги претставуваме некои од познатите личности, горди носители на белите влакна, кои тоа го прават на фантастичен начин. Еве ви инспирација и носете ја гордо