Полувремето на 54-тиот Super Bowl го зачинија Шакира и Џенифер Лопез со нивниот настап. Бидејќи на Super Bowl не постои ниту еден елемент што е неважен, така може да се каже дека овие диви дефинитивно само го потврдија тоа. Нивното шоу кое се мери со извонредност траеше 14 минути. Погледнете како изгледаше тоа.