Во чест на 31 Октомври, ноќта на вештерките познатите манекенки, актерки и јавни личности уште една година не воодушевија со своите секси иновативни костими. Од секси медицински сестри па до ѕвезди кои имитираат други ѕвезди, ова се најсекси изданијата за 2019.