Не ви треба повеќе tech flex телефон од новиот Samsung Galaxy Z Flip, но повпечатлив ДА. Samsung започна соработка со дизајнерот на LeBron,Том Браун. Самиот сет вклучува кожна футрола за телефон, Galaxy Watch Active2 и новите Galaxy Buds+. Цената за изданието Том Браун не е објавена, но пред-нарачките започнуваат во петок, 14-ти февруари на samsung.com, thombrowne.com и на mrporter.com.

Samsung Galaxy Z Flip