Промовиран е најновиот мирис на Roberto Cavalli за мажи, Paradise Found, развиен од Jean-Christophe Herault. Парфемот кој има дрвенеста основа вклучува врвни ноти на семе од пименто и зелени ноти. Во меѓувреме, средните ноти на кашмеран, мускатна жалфија и пачули се приклучуваат на основните ноти на сив килибар и мошус. Кампањата за промоција на новата креација на Roberto Cavalli е фотографирана од Nadine Ijewere. Како главен и единствен машки лик е земен Marlon Teixeira, кој вметнува егзотика на кампањата.