Амбасадорот на брендот Dior, Роберт Патинсон, повторно е во центарот на вниманието со новата фотосесија за луксузното списание на модната куќа. Новата Бетмен ѕвезда во оваа фотосесија ја покажува колекцијата Пролет 2021. За оваа пригода фотограф е Дејвид Симс кој дава репертоар со црно-бели портрети од актерот Роберт Патисон.

Преку својата личност актерот не само што ја носи колекцијата за претстојната сезона туку тој и ја прикажува современата формалност на „Modern Tailoring” на Dior. Од палта до трикотажа па дури и Dior Men B27 патиките, се ставени на „владеење“ на актерот.