Ретро очилата на Џо Пеши од The Irishman, во продажба

Реплика на Ретро очилата на Џо Пеши од The Irishman, достапни во продажба.

Џо Пеши, во најновиот филм на Скорсезе The Irishman, ја толкува улогата на мафија шефот Расел Бафалино, а неговата најпозната изрека е „It’s what it is.“

Токму така се наречени и ретро очилата кои Пеши го носи во филмот. Super Classic Black Custom (It’s What It Is) очила имаат oversize рамки, рачно изработени во Италија. Eyegoodies e компанијата која ги продава, а имаат засивени стакла и црни рамки со сребрени завршетоци, 100% заштита од UV/UA и изнесуваат 229 долари.