Вечерва во МКЦ, со почеток од 21 часот ќе се одржи концертна промоција на 176 издание на PMG Recordings, под наслов Obscure Sounds of North FYROM. Obscure Sounds of North FYROM претставува збир на нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada. Во склоп на настанот во Галерија 2 ќе се отвори групна изложба на ликовни ентузијасти и студенти/дипломци од Факултетот за Ликовна Уметнос.