Со наближување на празниците, се јавува и потребата да направите некого среќен. Покрај љубовта и вниманието кое треба да им ги посветите на жените во вашиот живот, понекогаш и не е лошо да ја искористите пригодата и да им подарите и некој подарок. Во прилог, неколку идеи, што да им подарите на жените во вашето опкружување – мајка, сестра, сопруга, девојка, пријателка…

Федора

Наменето за: сестра, девојка, сопруга

Модно освестените млади жени ќе го обожуваат овој подарок. 

Постелнина

Наменето за: сопруга, мајка, баба

Освен што е корисен подарок, погрижете се да инвестирате во квалитетен памук. 

Рачен часовник

Наменето за: сестра, девојка, сопруга

Класичен, безвременски моден погодок. 

Миризлива свеќа

Наменето за: мајка, баба, колешка

Бидејќи нема да згрешите избирајќи миризлива свеќа, а никогаш не се доволно.

Накит

Наменето за: девојка, сопруга

Кога е во прашање девојката/сопругата ваквиот личен подарок е одличен погодок. Накитот е безгрешен

Јакна

Наменето за: ќерка, сопруга, внука

Особено интересни и актуелни се авијатичарски јакни – кожени и со крзно внатре

Џемпер од кашмир

Наменето за: ќерка, внука, пријателка

Не се потресувајте околу величината. Одберете некој oversize модел.