Ако сте од оние кои сè уште немаат план за дочекот на Новата година, ова се неколку дестинации каде можете да отпатувате и да ја почувствувате новогодишната магија

Периодот околу Нова година е совршено време за патување. Ако оваа година немате план, дозволете ни да ви помогнеме. На следниве неколку дестинации ќе ве пречекаат преубави плоштади, огромни елки и огномети кои никогаш нема да ги заборавите. Резервирајте карти и веднаш отпатувајте!