Цветниот дуксер на Louis Vuitton кој чини 2.010 американски долари стана многу популарно парче меѓу познатите спортисти. Тиркизниот дуксер со еден розев ракав и цветни детали доаѓа од истата колекција која може да се пофали со џиновски пчеларски капи, додатоци во стилот на Midsommar, цветни, со пастелни бои и секако парчиња со монограмот на Louis Vuitton.