Adidias го објави датумот за официјалното претставување на YEEZY QNTM „Flash Orange“, патиките созаддени со Канје Вест. Силуетата која е подготвена за летно лансирање, има есенска шема на бои. Брановисните детали кои се во комбинација на живописна портокалова нијанса со елегантни црни и беж тонови се наоѓаат на полупроѕирен слој кој ја покрива внатрешноста на патиката. Предниот дел на овие патики се во форма на BOOST 700 V2 и се прекриени со беж велур, додека другите делови се во црна боја од материјал кој наликува на неопрен. Подлогата, BOOST, на патиката ја дава стабилноста за ногата и удобноста. Adidias YEEZY QNTM „Flash Orange“ се очекуваат во продажба на 22-ри Мај со цена од 250 американски долари.