Нема ништо подобро од класичното трчање. Целта е да го релаксирате умот, да го раздвижите телото и да ги исфрлите сите демони од него. Ако наоѓате еден час во денот да си посветите на самите себеси, патеката пред вас и талкањето со мислите, направете го доживувањето уште подлабоко и релаксирачко. Додадете ги слушалките, пуштете ја музиката на најгласно и комплетно исклучете се од овој свет додека трчате. За таа цел, во продолжение некои од најдобрите музички остварувања кои можете да ги вклучите во личната плејлиста додека трчате.