Porsche Design се истакнати во однос на многу софистицирани производи, но неговото последно творештво е безжичен звучник, PDS50, конструиран од цврст блок алуминиум. Овој звучник комбинира луксузни детали со целокупниот пристап на индустриски дизајн, рефлектирајќи контраст со неговото мат тело.

Батеријата на овој звучник може да понуди 20 часа работа, со тоа што има вградена Qi плоча за полнење што може да се користи за полнење на различни уреди. Звукот испорачува високотонска комбинација од 3” и 1” која ветува добра забава во затворени и отворени простории, а за подобра атмосфера, доколку сакате, можете да го комбинирате со други безжични звучници на Porsche Design. Овој звучник е достапен на веб страната на Porsche Design за цена од 399 евра.