Виртуелниот свет стана секојдневие а Piaget е првак, го отвори првиот виртуелен бутик. Бидејќи шопингот преку интернет е подостапна во ова време швајцарскиот производител на накит и часовници ја прифати можноста за една дигитална продавница која нуди различно, ново искуство.

Следејќи си го мотото „always do better than necessary”, виртуелниот бутик на оваа луксузна куќа дава многудимензионално искуството при истражување на Maison Piaget. Боите на текстурирано злато, заедно со Piaget сината боја елеганцијата и сложените креации даваат зачудувачки виртуелен пристап кој несомнено го доловува сјајот на и шармот на компанијата. Piaget отсекогаш ги прифаќал сеприсутните придонеси и духот на технологијата, па ова е сватено како природна прогресија на нештата.

Истражете го бутикот тука.