Високи октани, кожен волан, средена кола, сончево време… Секој го сака убавото време, бидејќи тоа ни овозможува да излеземе од топлата облека и малку да си поиграме со модните додатоци. Без разлика на тоа дали ќе го ставиме во функција моторот или ќе се дружиме со пријателите на отворено, време е малку да го зачиниме нашиот изглед со соодветни стилски додатоци. Еве го нашиот избор: