ODDICT ги претстави своите ODDICT TWIG безжични слушалки кои имаат за цел да балансираат помеѓу супериорен аудио квалитет и бескомпромисен стил. Тие се првите слушалки во светот кои инкорпорираат алуминиумски цилиндри во дизајнот, создавајќи футуристички, елегантен изглед и уникатно мазна текстура.

Направени и од јаглерод и TPU, дванаесет милиметарскиот драјв произведува врвен звук различен од типичените безжични слушалки. Прилагодувањето на звукот можете да го направите преку ваш сопствен еквилајзер кој го има во апликацијата TWIG.