Луксузната компанија на производство на очила за сонце Garrett Leight инспирацијата за најновата колекција ја најде во Софија Копола, Стенли Кјубрик и Ридли Скот.

Формирана во 2011, Garrett Leight е бренд познат по своите интересни извори на инспирација. Оваа колекција, од компанијата им ја укажаа честа на тројца познати култни режисери

Стенли Кјубрик

 

Ридли Скот

Софија Копола