Новогодишна елка на љубителите на алкохолот

За љубителите на алкохолот имаме една поинаква идеја оваа Нова Година. Ентузијастите на добриот пијалак својата новогодишна елка можат да ја украсат од плодовите на нивната дружба со доброто шише вино, пиво, виски. Во прилог, неколку новогодишни елки со необична алкохолна декорација.