Lamborghini Huracan Evo доби суптилен третман од германската тјунерска компанија Novitec. Најголемо внимание секако привлекува големиот спојлер кој може да придонесе многумина да помислат дека станува збор за моделот Performance, а кој има карбонска завршна обработка.

Карбонот е користен и во изработката на предниот спојкер, страничните ретровизори, страничните отвори, хаубата под која се наоѓа атмосферски 5,2-литарски мотор, како и задниот отвор кој придонесува за ладење на V10 моторот. Изгледа неверојатно…

Прочитајте повеќе на avtoplus.mk