Ако се потпирате на вашиот лаптоп за работа или зависите од него, тогаш има смисла да инвестирате во квалитетна и стилска ташна. Доколку денот ви се состои од состаноци можеби ќе сакате да оставите добар впечаток па дури и да импресионирате, а доколку патувате често удобноста и заштитата се клучни.

При избор важно величината и таа да соодветствува на вашиот лаптоп како и да има дополнителни џебови во кои би ги сместиле дополнителните елементи, како полнач. Следно што е битно е дали треба и сакате да имате ташна со рачки.

Последно, но не и најмалку важно, најдобро е да изберете материјал кој одговара на вашиот животен стил, без разлика дали ќе одберете практичен и солиден најлон или луксузна кожа. Без оглед на вашите потреби или буџет еве избор кој ние го направивме:

лаптоп

1. EASTPAK PROVIDER 15 inc. LAPTOP BACKPACK:

+практичен и удобен ранец со мека,

+полнета преграда за вашиот лаптоп,

-не е најлуксузната опција

цена: 95 евра

лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. MONTBLANC GRAINED DOCUMENT CASE:

+ еластична гранулирана кожа
+ класичен стил од луксузен бренд
+ одличен бренд
-не е практичен како ранец

цена: 1.130 евра

лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

3. WANT LES ESSENTIELS KASTRUP BACKPACK:

+ стилски но практичен
+ минималистички дизајн

цена: 416 евра

лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

4. PRADA SAFFIANO LEATHER BRIEFCASE:

+ безвременски стил
+ неверојатни материјали
+ премиум
– крута

цена: 2.146 евра

лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

5. FAGUO FRATELLI COMPUTER BAG:

+ голем избор на бои и комбинации
+ атрактивен дизајн

цена: 80 евра