Во 1990 година тениската ѕвезда Андре Агаси направи сензација од Nike Air Tech Challenge II патиките. Сега Nike му оддава почит на осумкратниот Гренд Слем шампион со новите Tech Challenge 20 на NikeCourt. Јастучињата Max Air кои ги има и во овие патики обезбедуваат непречена транзиција пета-прсти.

Овие бели патики со црвено-црни детали имаат асиметрична јака која обезбедува поддршка и флексибилност. Патиките ќе бидат достапни во продавниците на 29-ти февруари.