За оваа недела ги одбравме само најдобро облечените мажи кои ќе ве инспирираат стилот да го доведете на едно поинакво ниво. Дел од нив се поелегантно облечени, а дел во покежуал варијанти. Во секој случај, од актери, преку пејачи до продуценти, познатите мажи се тука да инспирираат барем еден ваш стајлинг оваа недела. 

Црно-бела класика

Акцент на принт

Монохромтско одело