Неверојатно жешката тројка која ќе ги замени некогашните Камерон Дијаз, Дру Баримур и Луси Лу ќе се појави на 15 ноември 2019.

Најновото издание на Charlie’s Angels ја сочинуваат неодоливите Кристен Стујард, Наоми Скот и Ела Балинска. Тројката повторно работи за мистериозниот Чарлс Таунсенд чија безбедносна и истражувачка агенција е распространета ширум светот. Секоја убава и подеднакво опасна на свој начин, девојките ќе го спасуваат светот извршувајќи ги најтешките задачи насекаде. 

Ела Балинска

Наоми Скот

Кристен Стујард

Резервирајте го 15 ноември за најновата постава на Charlie’s Angels.