Протеинскиот шејк е неопходен суплемент кога тренирате и сакате да ја зголемите мускулната маса. Меѓутоа, бидејќи се препорачува да ги пиете секојдневно по неколку пати, нивниот вкус може да ви здодее. Овој рецепт е едноставен и лесен, а добивате фантастичен и питок протеински шејк од банани кои не само што ќе ве нахрани и задоволи, туку ќе ви ја даде потребната количина храна за мускулите.

Потребни ви се:

  • Бадемово млеко
  • Една банана
  • Протеин од сурутка со вкус на ванила
  • Голема лажица мед

Лесен и вкусен, а одличен за варење и консумирање, во продолжение, како да го подготвите.