После тешка година, како за огласувачите така и за медиумите, Super Bowl изгледа се справува најдобро со новата реалност. Тука рекламите не беа изоставени, иако може да заклучиме дека дури и хуморот претрпел промени. Но да заборавиме малку на реалноста и да уживаме во малку смеа. Погледнете ги овие неколку реклами од Super Bowl 2021 кои ние ги издвоивме како најинтересни.

Jimmy John’s – Meet the King

 

Doritos 3D – Flat Matthew

Cheetos – It Wasn’t Me

Amazon – “Alexa’s Body”

M&M’S – “Come Together”

Bud Light – Legends