Ако сте љубител на виски, сега е време да дадете понуда, бидејќи најголемата приватна колекција од овој пијалок оди на аукција. Колекцијата на Ричард Гудинг ја сочинуваат 3.900 шишиња на течно злато собира во тек од 20 години од целиот свет. „Perfect Collection” е името на аукцијата каде ќе бидат продадени 1.950 шишиња. Според проценките оваа колекција би можела да достигне цена од 10 милиони американски долари.