Освен што ги видовме најдобрите филмски остварувања и познатите холивудски актери можевме да ги видиме и најдобрите модни остварувања. Гламурот и луксузот и овој пат беа присутни, а актерките и актерите ја одушевија јавноста со своите избори на свечена тоалета.