Облекувањето во сезонски стил бара внимателно размислување, а истото важи и за вашата рутина на средување, како и изборот на парфеми и мириси. Мирисот кој го носите во есен и зима треба да биде различен од оној кој се носи во полесните, потопли пролетни и летни месеци, исто како што се менува и типот на кошула или како што се заменува џин-тоникот со виски.

Прифатете ги богатите, шумски, длабоки мириси кои потсетуваат на лисјата под нозете, пријатниот татнеж на огнот и сезонското бегство до омиленото тивко место за одмор. Во прилог ви ги носиме најдобрите машки парфеми и мириси за престојната сезона.

C.O. Bigelow Bay Rum Cologne

Исто како што го менувате вашиот пијалок од полесен, остар џин до темни алкохолни пијалоци како рум и виски додека термостатот паѓа сè подолу и пониско, размислете да го направите истото со мирисот што го носите. Опишан како „топол и егзотичен“, овој препознатлив мирис е лесен додаток на вашата секојдневна ротација на негување.

Scotch Porter Glenwood Fragrance

Можеби вашата рутина на негување е преполна со паметно изработени неопходни работи за бричење од Scotch Porter, но и цврстиот, а сепак разновиден мирис Glenwood вреди да се погледне. Според брендот, „дрвенестите зелени акорди“ убаво се вклопуваат во сандаловото дрво и зачадениот кедар кој потсетува на логорски оган во свежа вечер.

Parfums De Marly Carlisle

Инвестирате во ништо друго туку во најдоброто со овој прекрасен мирис, со ноти на зелено јаболко испреплетени со сандалово дрво и ванила. Исто како важиот омилен свеж ден. Како што вели самиот бренд, овој парфем е „сончев и зрачи“.

Air Company Air Eau de Parfum

мириси

Патувањето на Air Company ги наведе да го развијат првиот мирис на светот направен од воздух. Да, токму така. Овој карбон-негативен мирис, достапен за преднарачка сега, е направен со заробување на CO2, кој потоа се меша со водород во реактор за конверзија на јаглерод (на крајот создава етанол, метанол и вода без нечистотии). Следно, секој елемент се дестилира пред да се додаде мирисот, кој ги спојува основните ноти на мошус и тутун со горните ноти на кора од портокал и лист од смоква.

Montblanc Explorer Ultra Blue

Облекувањето во сезонски стил бара внимателно размислување, а истото важи и за вашата рутина на средување. Мирисот кој го носите во есен и зима треба да биде различен од оној кој се носи во полесните, потопли пролетни и летни месеци, исто како што се менува и типот на кошула или како што се заменува џин-тоникот со виски. Прифатете ги богатите, шумски, длабоки мириси кои потсетуваат на лисјата под нозете, пријатниот татнеж на огнот и сезонското бегство до омиленото тивко место за одмор. Во прилог ви ги носиме најдобрите машки парфеми за престојната сезона. C.O. Bigelow Bay Rum Cologne Исто како што го менувате вашиот пијалок од полесен, остар џин до темни алкохолни пијалоци како рум и виски додека термостатот паѓа сè подолу и пониско, размислете да го направите истото со мирисот што го носите. Опишан како „топол и егзотичен“, овој препознатлив мирис е лесен додаток на вашата секојдневна ротација на негување. Scotch Porter Glenwood Fragrance Можеби вашата рутина на негување е преполна со паметно изработени неопходни работи за бричење од Scotch Porter, но и цврстиот, а сепак разновиден мирис Glenwood вреди да се погледне. Според брендот, „дрвенестите зелени акорди“ убаво се вклопуваат во сандаловото дрво и зачадениот кедар кој потсетува на логорски оган во свежа вечер. Parfums De Marly Carlisle Инвестирате во ништо друго туку во најдоброто со овој прекрасен мирис, со ноти на зелено јаболко испреплетени со сандалово дрво и ванила. Исто како важиот омилен свеж ден. Како што вели самиот бренд, овој мирис е „сончев и зрачи“. Air Company Air Eau de Parfum Патувањето на Air Company ги наведе да го развијат првиот мирис на светот направен од воздух. Да, токму така. Овој карбон-негативен мирис, достапен за преднарачка сега, е направен со заробување на CO2, кој потоа се меша со водород во реактор за конверзија на јаглерод (на крајот создава етанол, метанол и вода без нечистотии). Следно, секој елемент се дестилира пред да се додаде мирисот, кој ги спојува основните ноти на мошус и тутун со горните ноти на кора од портокал и лист од смоква.  Montblanc Explorer Ultra Blue Познат по своите извонредно прецизни инструменти за пишување и издржливите, елегантни авантуристички часовници, Montblanc внимателно го изработи совршениот мирис за поврзување со духот на глобалниот истражувач. Тоа е секојдневен мирис кој може да се носи при вечерни настани оваа сезона. Ralph Lauren Ralph's Club Со име како ова, можеби си мислите дека овој мирис е ултра-ексклузивен. Но, и вие можете да мирисате префинето и елегантно со најновиот мирис на прославениот американски дизајнер. Ralph's Club може да биде одличен финиш на елегантната Oxford кошула на Ralph Lauren и лесен блејзер за настаните кои се како кроени за оваа сезона.

Познат по своите извонредно прецизни инструменти за пишување и издржливите, елегантни авантуристички часовници, Montblanc внимателно го изработи совршениот мирис за поврзување со духот на глобалниот истражувач. Тоа е секојдневен мирис кој може да се носи при вечерни настани оваа сезона.

Ralph Lauren Ralph’s Club

Со име како ова, можеби си мислите дека овој мирис е ултра-ексклузивен. Но, и вие можете да мирисате префинето и елегантно со најновиот мирис на прославениот американски дизајнер. Ralph’s Club може да биде одличен финиш на елегантната Oxford кошула на Ralph Lauren и лесен блејзер за настаните кои се како кроени за оваа сезона.