Mytheresa ја очекува новата сезона со нејзината машка колекција за која веќе е подготвена кампања. Најновите ѕвезди на брендот се моделите Ван Гилс, Ел Кулали и Дидиба кои инспирираат во машката луксузна облека која ја нуди Mytheresa. Неутралните бои со повремени истакнати тонови совршено одговара за една нормална пролет. Оваа колекција носи блескави кроеви и извонредни ткаенини, кои се оформени во оверсајзд џемпери, луксузни костуми, топли есенски палта.