Постојат песни кои едноставно го подобруваат расположението, она сексуалното. За некои мажи, Sexual Healing од Marvin Gaye е химната на доброто расположение. Денешните, можеби размислуваат поинаку. Компанијата Kegel8 ја создаде својата најдобра музичка листа, па ако таму ја најдете песната која ќе ве расположи, само напред. 

The Ultimate Foreplaylist
  • Neighbors Know My Name -Trey Songz
  • Slow Motion- Trey Songz
  • All The Time- Jeremih
  • Earned It (Fifty Shades Of Grey) – From The “Fifty Shades Of Grey” Soundtrack The Weeknd
  • Often- The Weeknd
  • Don’t- Bryson Tiller
  • Pony -Ginuwine
  • Birthday Sex -Jeremih
  • Wicked Games -The Weeknd
  • Exchange- Bryson Tiller

Сепак, никој нема да ви замери ако си го пуштите Marvin Gaye за опуштање.