Покрај филмовите и музичките видеа знаат да отсликаат страст спрема автомобилите. Еден од овие страсни љубители на автомобили е и бендот Maroon 5. Нема музички видео запис од овој бенд кој нема барем еден интересен автомобил кој ќе ви го привлече вниманието. Совршен луксуз од најексклузивните автомобили. Погледнете!

Cadillac Eldorado – Beautiful Mistakes

 

Ferrari 328 GTS – Wake Up Call

 

Lincoln Continental Convertible – Sugar

 

Maybach S 600 – Cold

 

Shelby Cobra 427 – Payphone