Љубојна го најавува својот прв акустичен концерт

Музичката група Љубојна, за прв ќе одржи акустичен (unplugged) концерт кон крајот на декември.

Македонската публика на 22 декември со почеток во 19 часот, во просториите на Националната опера и балет ќе има можност да биде дел од првиот акустичен концерт на групата Љубојна. Ова е вистинска шанса домашната публика да ужива во хитовите на Љубојна. „Севдо Ле“ е моменталниот актуелен хит на групата кој го освојува етерот. Овој настан е пригода за предновогодишно дружење со љубојна во уникатна атмосфера. 

Влезниците се во продажба од петок, 22.11.2019 преку продажната мрежа на kupikartizase.com