Моделот Вини Волстон повторно се појавува во кампањата на куќата Yves Saint Laurent за кампањата на новиот L’Homme Le Parfum и La Nuit De L’Homme. Овој модел е отелотворение на мистеријата, мажественоста, моќта на мажот. Неговата елеганција со силата на L’Homme Le Parfum експресивниот мирис привлекува. Во кампањата кон Вини Волстон се појавува и манекенката Чихару Окунуги, додека за рекламната кампања е задолжена Емили Каи Бок.