Мотори… кој не ги сака. За обичниот човек оваа колекција е недостижна, но славата покрај негативните страни има и позитивни страни, на пример можете да си дозволите тоа што го сакате да го имате, имате, имате, имате, имате… Повеќето славни личности ги трошат своите пари на имоти, уметност, автомобили, облека, но мора да признаеме дека Еван Мекгрегор има прилично кул начин на трошење на неговите пари. Не можеме да му замериме, но можеме да и се восхитуваме на колекцијата која ја има и да ја погледнеме.