Насловната на 18-тиот број на Garage Magazine, публикација посветена на современата уметност и модата, ја краси Кендал Џенер која позира топлес. Концептуалните уметници зад делото до банана од 120.000 американски долари ја осмислија темата за насловната на списанието Garage Magazine.

Ова дело на италијанскиот концептуален уметник Маурицио Кателан и модниот фотограф Кембел Ади има за цел да ја претстават Кендал Џенер како доживотна восочна биста на американскиот супермодел Стефани Сејмур позиционирајќи го нејзиното тело како чело на брод.

За оваа фотосесија уредникот на списанието Марк Џудичи ќе изјави: „Во ретроспектива, епизодата со бананата се чини како начин да размислуваме за сè, од лажни вести до вирална слава, институционална недоверба и нееднаквост во богатството. На начинот на кој Џеф Кунс е уметник чии дела се на граница меѓу кичот и уметноста, така Маурицио Кателан е уметник на нашата дистописка ера.”