Kaleidescape: луксузно домашно кино

Kaleidescape е најновиот онлајн провајдер во светот на високо квалитетни видео и аудио материјали од големи студија. Претставува фантастична верзија на луксузно домашно кино. 

Има повеќе од 11 илјади достапни наслови, кои можете да ги гледате во 4K Ultra HD технологија. Strato S е уредот на Kaleidescape со 12TB внатрешна меморија, која може да складира дури 300 наслови во 4K Ultra HD, Blue-ray и DVD квалитет. Strato S  достигнува цена од 8.000 долари и предизвикува навистина луксузно доживување на домашно кино.