Италијанскиот луксузен бренд за рачно изработени, кожни патики KOIO и Joe Jonas се здружија за нова соработка, ново лансирање патики, која официјално ги враќа 80-тите години во стилот. Иако патиките KOIO Retro Runner Joe Jonas изгледаат како да се од иднината, има и нешто во нив што ги вкоренува во 80-тите во носталгично „ретро“ чувство, нешто во едноставниот дизајн. Овие патики, соодветно именувани по самиот пејач, доаѓаат во пет нијанси на бои – Runner Joe, Runner Cloud, Runner Mocha, Runner Night и Runner Grey/Navy. Интересно е што KOIO нуди една единствена програма, „try before you buy”, каде што можете да ги тестирате вашите нови патики пред да им се посветите, но за да влезете во програмата мора да нарачате два пара патики.