ИМПРЕСУМ

Тимот на АМПТЕАМ ДООЕЛ е причината за континуираниот раст на Машки Магазин:

Менаџмент:

Управител: Виктор Кошевалиски
Маркетинг: ДНА Комуникации

Уредништво:

Главен и одговорен уредник: Виктор Кошевалиски
Заменик уредник: Снежана Богдановска- Сани

Редакција:

Јасминка Павловска, Теодора Крстевска,
Мирко Петровски, проф.Филип Фидановски,
Жига Цоља, Ивет Царо, Константин Богдановски

Контакт:

e-mail: mmagazinmk@gmail.com

тел: 078 800 111

п.фах: 917, 1001 Скопје, Македонија

Машки Магазин

 

(TM) заштитена трговска марка