За вистинските познавачи на убавиoт стил, префинетата елеганција и истанчен вкус, Скопје се збогатува со уште еден фантастичен бренд. Отсега, високо квалитетните парчиња од машката колекција на брендот Hogan, ќе можете да ги најдете во ексклузивната мултибренд продавница на City Fashion во Skopje City Mall.  

Hogan

Hogan e основан во 1986 како дел од италијанската Тod’s групација, која ѝ е позната на македонската публика по своите луксузни производи со висок квалитет и одличен дизајн.Визијата на брендот е распространување на луксузот во сите прилики од секојдневното живеење, ставајќи ги квалитетот и стилот на прво место.

Hogan

Меѓу останатите производи, во асортиманот на Hogan ќе најдете софистицирани модни додатоци и парчиња облека со иновативен дизајн и симбиоза на функционална и неформална елеганција. Долготрајноста на производите, благодарение на бескпрекорните материјали од кои се изработени, е гаранција за безвременски вкус. 

Почувствувајте го луксузот на својата кожа во City Fashion во Skopje City Mall.