Heinz неодамна започна предизвик со сложувалка од 570 парчиња инспириран од нивниот познат кечап. Поместувајќи ги границите, оваа компанија изјави дека ја направила најбавната сложувалка на Земјата. Сложувалката е крајно збунувачка и тешка поради тоа што целата е во истата мат црвена боја.